hjemmelader.jpg

05. oktober

Anne Sophie Bringsverd

Easee ladeboks - markedets smarteste ladeløsning

Oppdag en smartere måte å lade elbil på hjemme med ladeboks fra Easee. Den lar deg lade opp bilen din på en trygg, effektiv og ikke minst stilfull måte. Kombinasjonen av teknologi og forbrukerfokus har gitt et eksklusivt produkt til en folkelig pris. Det eneste du trenger å tenke på er hvilken farge du vil ha.

Hvorfor velge Easee ladeboks

Ikke la deg stoppe av treg lading. Med Easee Home lader du opp til ti ganger så raskt som med en vanlig stikkontakt. Ladeboksen lader opp bilen din så raskt som mulig med strømkapasiteten du har tilgjengelig. Det gir deg garantet den høyeste ladeeffekten.

Easee er først i verden med å støtte 3-fase lading på IT-nett, noe som gir opptil 50% raskere lading enn med andre hjemmeladere.

Easee Home tilpasser seg alltid ditt kjøretøys behov for lading. Det intelligente systemet vil automatisk tilpasse seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Den vil også oppdage om bilen støtter 3-fas eller ikke. Det betyr at du ikke behøver å tenke på tekniske spesifikasjoner, det har ladeboksen kontroll på. Du har også mulighet til å lade flere biler med ulike behov samtidig.

Flere grunner til å velge Easee lader:


Easee ladeboks - Smart og kraftfull

Easee Home er utviklet og produsert i Norge og er spesielt tilpasset norske forhold. På denne måte er den skreddersydd for norske hjem og bilførere. Den kan monteres både inne i garasje og ute.

Ladeboksen er koblet til internett gjennom integrert 4G. Det gjør at laderen oppdateres fortløpende når nye funksjoner blir tilgjengelige. Du trenger heller ikke være redd for at det trådløse nettet rekker helt ut i garasjen.

Gjennom Easee-app har du hele tiden kontroll på laderen. Den lar deg sjekke status, justere ladekraften og planlegge en ladeøkt. Med den kommende funksjonen Easee Equalizer kan du også snart aktivere smart strømstyring.

Flowe Easee2019 AVIA TRYKK HIGHRES 38 of 68

Liten og elegant

Opptatt av god teknologi, men også stil? Easee Home er muligens markedets mest elegante elbil-lader. Dekselet til Easee Home kommer i fem farger. Du velger selv den fargen som passer best til ditt hus. Du kan også velge å ombestemme deg. Det er nemlig enkelt å endre utseende på boksen ved å bytte dekselet på boksen.

Easee Home er dessuten en av de minste ladeløsningene på markedet. Den er 69 % mindre og lettere enn andre elbilladere med samme funksjonalitet. Boksen veier kun 1,5 kilo. Det betyr at du får en lader som tar mindre plass, men også at miljøet spares for minst fire kilo kobber og plast per produserte elbillader.

Tryggere lading med Easee Home ladeboks

Å lade med stikkontakt skal kun være en nødløsning. Det er lite effektivt og feil bruk kan i verste fall føre til brann. Det er derfor lurt å investere i en ladeboks.

Med Easee Home kan du være sikker på at ladingen foregår på en trygg måte. Med tre ekstra nivåer av sikkerhet har du en lader som sørger for ekstra trygghet. Et innebygd elektronisk jordfeilvern sikrer deteksjon av likestrømsfeil og jordfeil. Temperatursensorer hindrer også at ladeboksen blir for varm.

Montering av Easee ladeboks

Det er enkelt å montere en Easee ladeboks, men husk at det alltid må gjøres av en autorisert el-installatør, og at det må skrives en samsvarserklæring etter at laderen er installert.

Her kan du laste ned brukerguide.

Lader