flowe_nettside.jpg

02. oktober

Anne Sophie Bringsverd

Hva er prisen på billadere fra Easee?

For alle som disponerer elbil er det viktig å ha et sted å lade. For de fleste er det beste stedet å lade hjemme hos deg selv. Da vet du at bilen er klar med fullt batteri når du trenger den.

Vi leverer markedets smarteste ladesystem. Easee sine elbilladere er utviklet, designet og produsert i Norge. Det vil si at de er perfekte for norske forhold. Laderne fra Easee kan installeres både inne i garasje og utendørs.

Vi har elbilladere både til privatpersoner og større parkeringsanlegg som borettslag og sameier. Hos oss får du alltid best pris på ladeboks fra Easee.

Hva koster det å installere lader?

Når du skal kjøpe elbil bør du også ha elbillader med i budsjettet ditt. Å lade med vanlig stikkontakt bør kun være en nødløsning. Det er fordi det er en lite effektiv måte å lade på. Dessuten krever det et uttak som er spesielt tilpasset billading. Hvis ikke kan det føre til at jordfeilvernet blir satt ut av spill, og i verste fall brann.

Hva det koster for en billader ferdig montert, kommer an på hvilket behov dere har. Er dere flere som skal lade samtidig? Vil du ha mulighet til å lade når strømmen er billigst? Hvordan er det med strøm der dere skal lade?

Installasjon av elbillader er det elektrikere som må gjøre. De vil blant annet se på om dere har nok strøm eller om det må legges opp flere kurser for å kunne lade. Med i prisberegningen er også hvor langt kablene må strekkes, om det kan legges langs vegg/gulv eller om det må graves.

Derfor er det også vanskelig å si eksakt hvor mye det vil koste for en ferdig montert elbillader. Det kan også være lurt å sjekke med flere elektrikere, for prisen de tar for jobben kan variere.

Vi i Flowe leverer hjemmeladere fra Easee Home. Da Flowe er medeier i Easee får du markedets beste priser i vår nettbutikk.

Vi leverer også systemlading til borettslag, sameier og større parkeringsanlegg - Easee Charge. Vi stiller på kostnadsfri befaring for å kunne gi deg et godt tilbud basert på dine ønsker og behov. Vi gir tilbud basert på det anlegget dere har i dag og et alternativ med en eventuell anbefalt oppgradering for å få bedre effekt den dagen alle kjører elbil.

Kjøpe eller leie lader - pris

I noen tilfeller kan det være en stor investering å få installert et ladesystem i parkeringsanlegget. Det avhenger av status på det elektriske anlegget, parkeringsarealets utforming og lokasjon, samt om dere velger å kjøpe eller å leie ladeboksene.

Ved leie tar vi hele investeringen for infrastrukturen. Dere leier ladebokser ved behov. De som ikke skal ha ladeboks betaler ingenting.Både kjøp og leie kan være lønnsomt. Hva dere bør velge kommer an på hvor mange som har ladebehov med en gang, kostnader for ladeinfrastruktur og økonomien til beboerne. Ikke alle ønsker å betale det en ladeboks koster.

Fordelen ved å kjøpe laderne er at det blir rimeligere på sikt siden du unngår en fast månedlig kostnad i leie. Velger dere å leie er fordelen at det ikke koster noe for dem som ikke skal ha ladeboks, og at leverandøren tar hele jobben og investeringen med montering.

Usikker på hva som lønner seg for dere? Ta kontakt med oss, så kan vi sammen avklare hva som er best for deres borettslag.

Bilde

Lavere pris med Easee Plug&Play


I et borettslag eller sameie er det ikke alle som har behov for elbillading når ladere monteres. For dem kan det være kjedelig å betale for noe de ikke trenger. Likevel vet vi at flere og flere velger å kjøpe elbil. Behovet for å lade bilen kan komme i fremtiden. Derfor har ladere fra Easee et unikt bakplatekonsept. Den gjør det mulig å klargjøre alle plasser for enkel tilkobling på et senere tidspunkt. Det vil si at beboere som ikke trenger elbillader i dag kan klargjøre plassen sin med en bakplate for en lav kostnad. Bakplaten er tilkoblet og programmert.

Om han senere får behov for lader kan han bestille ladeboksen på nett. Den kan monteres selv uten hjelp fra elektriker eller verktøy. Hele jobben er gjort på ca. 30 sekunder. På denne måten slipper man å betale for ladebokser man ikke trenger, samtidig som man er rustet for fremtiden. Det samme konseptet gjelder for hjemmeladere.

Montering av elbilader fra Easee Home

Installasjon av elbillader skal alltid gjøres av en sertifisert elektriker. Pass også på at det skrives en samsvarserklæring etter at laderen er installert. Det er enkelt å montere ladere fra Easee.

Det er fort gjort å kun se på prisen du må betale her og nå når du skal velge leverandør av hjemmelader. Men på sikt er det lønnsomt å ha en god plan før montering. For en fremtidsrettet løsning med stor fleksibilitet og frihet anbefaler vi:

Easee Charge og Easee Home

Vi i Flowe tilbyr både systemlading og hjemmeladere fra Easee. Elbilladere fra Easee er smarte og tilpasser seg automatisk alle typer strømnett og ladbare kjøretøy. Som medeier i Easee har vi markedets beste priser på Easee Home og Easee Charge. I vår nettbutikk kan du kjøpe både ladere og ladekabler av høyeste kvalitet.

Easee Base ladestolper

Vi tilbyr solide ladestolper i ulike farger og materialer for montering av elbilladere der det mangler vegg. Easee Charge er så liten og kompakt at vi kan levere stolper med 1, 2 eller hele 4 ladebokser påmontert. Med integrert 4G har du heller ikke behov for WiFi - en stor fordel for utendørs parkering.

Lader