Flowe charging easee ready Flowe charging easee ready

Hva er Easee Ready?

Hva er egentlig Easee Ready og hva betyr dette for deg som skal installere lader til elbil?

15. november

Kari Svenneby-Opsahl

Lesetid
6 min

Tradisjonell infrastruktur

En tradisjonell infrastruktur for elbillading i boligselskaper kan ha sine begrensninger.

Nødvendig

Om beboer ønsker å montere elbillader på sin parkeringsplass er det nødvendig å ha installert infrastruktur bort til gjeldende parkeringsplass.

Ulempe å ikke klargjøre for elbillading

Om ikke alle parkeringsplasser er klargjort for elbillading vil en slik løsning medføre at en elektriker må påkalles hver gang en ladeboks skal installeres. Dette fører til både høyere kostnader for beboer og ulemper for beboere med allerede installert ladeboks.

For at elektriker skal få installert ladeboksen er de nødt til å skru av strømmen, og anlegget blir midlertidig satt ut av drift. Med en Easee Ready løsning slipper en unna slike ulemper.

Easee Ready

Ved å installere en Easee Ready infrastruktur kan boligselskapet tilrettelegge for lading til alle parkeringsplasser. Ikke bare de som lader i dag. Det er sjeldent alle beboere har behov for elbillading når installasjon av infrastruktur skjer, men behovet vil komme i fremtiden.

Med Easee Ready vil elektriker ved installasjon klargjøre for lading på parkeringsplassene i anlegget, men ikke nødvendigvis montere en ladeboks.

Såkalte bakplater kan monteres på p-plassene med kabling og programmeres ferdig. Deretter fester elektriker et blinddeksel som hindrer vann og skitt å komme inn til teknologien.

FLOWE FOTO LOWRES 31 of 50

Flowe Charging gjør det enkelt

Når behovet hos beboer oppstår, kan de enkelt bestille en ladeboks i prosjektets egen nettbutikk hos Flowe Charging. Samtidig velger beboer et beskyttelsesdeksel til å ha utenpå ladeboksen. Dette velger beboer i valgfri farge, eller eventuelt fargen som er forhåndsbestemt av styret.

Gjør det selv

Først fjerner beboer blinddekselet fra bakplaten på sin parkeringsplass. Deretter blir ladeboksen sendt i posten, og beboer kan selv klikke på ladeboksen på bakplaten, helt uten bistand fra elektriker. Ettersom bakplaten allerede er ferdigprogrammert, vil beboer med en gang kunne starte å lade.

Play

Fordeler

  • Enklere prosess (Kan montere ladeboksen på egenhånd)
  • Billigere (Slipper å betale for elektrikerarbeid)
  • Mindre tidkrevende (Å klikke på ladeboksen tar i underkant av fem minutter)
  • Raskere (Trenger ikke planlegge med elektriker)

Reduser kostnadene

Med en Easee Ready løsing kan boligselskaper tilrettelegge for fremtidig økt etterspørsel for elbillading fra beboere. En slik løsning både forenkler prosessen og reduserer kostnadene for beboer som enten ønsker å installere en ladeboks nå eller i fremtiden.

Be om et tilbud i dag!

Ring oss, eller bruk skjemaet til høyre, så tar vi kontakt med deg innen kort tid.

kontaktskjema-ansatt-flowe
1 / 3

Hva heter du?

Neste
2 / 3

Hvordan ønsker du å bli kontaktet?

eller
Tilbake
Neste
3 / 3

Hvilket prosjekt er det?

Tilbake
Mange takk for din forespørsel! Vi gleder oss til å ta en titt på ditt prosjekt.
  • 1

Det skjedde desverre en feil, send oss en mail: sales@flowe.no

Les videre