hjemmelader-68-of-68.jpg

02. oktober

Anne Sophie Bringsverd

Hjemmelader

Flowe har lang erfaring med hjemmeladere. Vi har ekspertisen du trenger, og sørger for stilfull og smart lading i din privatbolig.

Tryggest med ladeboks

Skal du lade elbilen din hjemme eller på hytta, har du to måter å gjøre det på. Enten kan du gjøre det med vanlig stikkontakt, eller du kan bruke en ladeboks.

Mange tar i bruk den vanlige stikkontakten de allerede har i huset eller garasjen, men vær klar over at dette egentlig kun er en nødløsning. Lading av elbil med stikkontakt er nemlig mye mindre effektivt. Det vil ta mye lenger tid før bilen din er fulladet. I tillegg er det faktisk ulovlig å lade med stikkontakt om ikke uttaket er spesielt tilpasset lading. Feil bruk kan føre til at jordfeilvernet settes ut av spill eller i verste fall brann.

Å investere i en ladeboks er derfor den tryggeste og beste løsningen. Da kan du lade sikkert og med mye høyere effekt. Easee Home er en stilren og kraftfull hjemmelader, bygget for fremtiden. Den er utviklet og produsert i Norge og gir deg en høyere grad av sikkerhet.

Vil du vite mer om våre ladere? Se her


Smart løsning for fremtiden

Hjemmeladere kan i hovedsak deles i to kategorier; enkle ladebokser og smarte ladebokser. De enkle laderne gjør jobben de skal og sørger for å lade bilen din. Tenker man litt fremover kan de imidlertid være lurt å vurdere en smartlader. Disse har tilleggsfunksjoner som lar deg lade mer effektivt og intelligent.

Med Easee-appen har du alltid full kontroll på ladingen. Den gir deg status på laderen, du kan justere ladekraften eller planlegge en ladeøkt. Da kan du lade opp bilen når strømmen er på det billigste.

Ladeboksen fra Easee Home er koblet til intenett via 4G, så du trenger ikke tenke på om wifi-dekningen når garasjen eller parkeringsplassen din. Her har du full kontroll hele tiden.

Hjemmelader

Hvilken ladeboks passer hos meg?

Å installere en hjemmelader er en investering som bør ses over flere år. Men med en smart og kraftfull lader som Easee Home, har du en lader du kan ha i mange, mange år.

Hvor raskt en elbil lades opp avhenger av effekten på laderen, men også hva slags faseforsyning den har. Easee Home er intelligent og tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Laderoboten vil automatisk detektere om bilen støtter 3-fas eller ikke.

Er dere flere i husstanden som kjører elbil? Da kan det være greit å vurdere muligheten for å lade flere på en gang. Med Easee Home kan du ha opptil tre laderoboter på samme kurs. Alle bilene kan lades samtidig og den tilgjengelige strømmen fordeles mellom bilene. Vi hjelper deg å finne løsningen som er best for deg. Kontakt oss i dag om du ønsker hjelp.


Hvor mye koster det å lade elbil hjemme?

Har du elbil er det veldig greit å kunne lade hjemme, sånn at bilen alltid er klar når du skal ut å kjøre. Å lade bilen koster i følge NAF rundt én krone per kWh. For en vanlig elbil blir det omtrent to kroner per mil.

Dersom du kjører 15.000 kilometer i året, vil det koste deg omtrent 3000 kroner i strøm, men det avhenger selvfølgelig også av hvordan du kjører, temperatur og lignende.


Easee Home - kraftfull hjemmelader

Vi leverer komplette hjemmeladere fra Easee. En stilren, kraftull og smart hjemmelader, bygget for fremtiden.

Lad elbilen på opptil 22 kW / 110 km per time. Easee er først i verden med å støtte 3-fase lading på IT-nett, noe som gir opptil 50% raskere lading enn med andre hjemmeladere. Ladeboksen er 70% mindre enn konkurrenter med lignende funksjonalitet, og veier kun 1,5kg. Du sparer miljøet for 4kg plast og kobber dersom du velger en Easee Home.

Skal boksen matche bilen eller huset? Uansett hva du foretrekker er det fort gjort å bytte deksel i den fargen du måtte ønske.


Easee Home

Flowe Easee2019 AVIA WEB 67 of 68