elbillading bedrift elbillading bedrift

Er ladestasjoner lønnsomme for din virksomhet?

Lurer du på hvordan ladestasjoner kan være lønnsomme for din virksomhet? I dette innlegget illustrerer vi fordelene ved å etablere ladepunkter.

13. juni

Kari Svenneby-Opsahl

Lesetid
5 min
Elbillading Bavaria

Elbilen har kommet for å bli

Elbil er fremtiden, og fremtiden er nå. Ved å tilby elbillading hos din virksomhet dekker du ikke bare et behov, men du gjør det enklere å kjøre elbil for dine ansatte, kunder og forbipasserende.

elbillading flowe charging

Tjen penger på anlegget

Ved å knytte anlegget opp mot en betalingsløsning kan virksomheten din enkelt gjøre ladeboksene tilgjengelige for det offentlige mot betaling i eller utenfor arbeidstid.

elbillading flowe charging

Slik fungerer det med betalingsløsning

Virksomheten setter selv prisen per minutt eller kWh og har dermed full kontroll over forbruket gjennom betalingsløsning i portalen. Brukere betaler enten via app eller ved å scanne QR-koden plassert på ladeboksen.

elbillading

Hold dine ansatte og kunder fornøyde.

En betydelig andel nordmenn velger hvor de skal handle, jobbe og bo basert på tilgjengeligheten av ladestasjoner. Unngå å miste kunder ved å dekke deres ladebehov.

flowe charging

Oppnå dine bærekraftsmål raskere.

Vis din forpliktelse til en grønnere fremtid og følg de nyeste reglene om bærekraft ved å investere i ladesystemer. Generer forbruket ved elbillading, og bruk denne dataen i kommende bærekraftsrapporter, som før eller senere vil være et faktum for de aller fleste virksomheter.

elbillading til bedrift

Er ladestasjoner lønnsomme for din virksomhet?

Det er mange måter bedriften din kan tjene på å tilby elbillading. Enten ved å angi ladeavgifter eller tilgjengeliggjøre lademuligheter i nærheten av din næring for ansatte, kunder og besøkende.

elbillading betalingsløsning

Kryssalg av andre produkter.

Når elbilistene lader åpner det seg muligheten for å selge andre produkter og tjenester. Gi kundene dine en praktisk ladeopplevelse, slik at de i tillegg kan stikke innom din næring og bruke tid og penger på andre varer.

elbillading næring

Tiltrekk verdifulle kunder.

I dag finnes det ikke mangel på elbilister som leter etter praktiske steder å lade. Forvandle din virksomhet til en ladelokalsjon for elektriske kjøretøy, så kan dere fange dette markedet i vekst og samtidig tiltrekke nye kunder.

flowe charging

Offentlige ladekart

Etter installasjon av ladepunkter vil din lokasjon synliggjøres på populære offentlige ladekart. Dette vil øke synligheten for din merkevare, ettersom sjåfører får muligheten til å finne posisjonen din.

elbillading for nybygg

Få et bedre omdømme

For nordmenn blir stadig miljøhensyn mer tatt i bruk. Ved å installere ladepunkter på eiendommen kan du etablere din virksomhet som en miljøbevisst organisasjon. Dette gir din bedrift et konkurransefortrinn og i tillegg inntrykk av at dere er fremtidsrettet og miljøbevisst.

elbillading for nybygg
flowe charging
elbillading næring
elbillading betalingsløsning
elbillading til bedrift
flowe charging
elbillading
elbillading flowe charging
elbillading flowe charging
Elbillading Bavaria
elbillading til næringsbygg

Snakk med Flowe Charging

Vi installerer og drifter ditt ladeanlegg.

Les mer om elbillading