Flowe_Easee2019_AVIA_TRYKK-HIGHRES-18-of-68_2020-10-05-094029.jpg

05. oktober

Anne Sophie Bringsverd

Easee systemlading

Flowe leverer ladeløsninger fra Easee, som er utviklet, designet og produsert i Norge. Easee Charge er markedets smarteste systemlading som også tilrettelegger for billigere lading. For å møte dagens ladebehov i sameier, borettslag eller andre typer garasjeanlegg er den beste løsningen for de fleste å installere en felles ladeløsning.


Easee Charge systemlading

Easee Charge er utviklet spesielt for systemlading i borettslag, sameier og andre typer parkeringsanlegg der flere trenger å lade samtidig. Med smart teknologi sørger de intelligente laderobotene for at strømmen fordeles mellom bilene på en rettferdig og optimal måte. Easee Charge erstatter ikke bare stikkontakten, men gir deg også mer kraft, smartere styring og en høyere grad av sikkerhet.

Stadig flere garasje- og p-anlegg vil få behov for lading ettersom andelen elbiler fortsetter å vokse. Ladesystemet må derfor sørge for maksimal utnyttelse av den tilgjengelige strømmen. Ikke minst vil det bli viktig å kunne lade på full effekt når strømmen er rimeligst.

Med Easee Charge får du en fremtidsrettet teknologi som distribuerer tilgjengelig effekt på best mulig måte. Er det flere som lader samtidig vil laderobotene fordele strømmen automatisk og dynamisk mellom bilene.Full kraft med Easee Charge

Easee Charge sørger for full kraft og effekt. Laderobotene støtter lading opp til 22 kW og kan lade på både 1- og 3-fase. Den har en Type 2 standard ladekontakt. Billaderen lader så hurtig som mulig med den tilgjengelig kapasiteten, og gir deg garantert høyest ladeeffekt. Easee Charge lar deg lade 10 ganger så raskt som med en vanlig stikkontakt.

Med systemlading fra Easee Charge kan mange lade samtidig. Du kan ha opp til hele 101 ladebokser på en sikringskurs. Ladesystemet tilpasser seg automatisk alle typer strømnett og ladbare kjøretøy. Om det tilkobles flere biler enn det er strøm til samtidig, aktiveres automatisk et smart køsystem sånn at alle bilene blir ladet i tur og orden.

Teknologien i Easee Charge sørger for rettferdig lading og fordeling av kostnadene. Nøyaktig strømforbruk blir målt gjennom laderobotens innebygde strømmåler. Er det flere eiere av en ladestasjon, kan man enkelt holde oversikt over hver enkelts strømforbruk ved å registrere ladingen med en RFID-brikke eller gjennom appen.

Bilde

Liten, men genial

Systemlading gjennom Easee Charge er smart, men også praktisk. Laderoboten veier kun 1,5 kilo. Sammenlignet med andre elbilladere med lignende funksjonaliteter er den 69 prosent mindre og lettere.

Det er ikke bare plassbesparende. Det betyr også at miljøet blir spart for minst fire kilo kobber og plast per lader som blir produsert.

Full kontroll på ladingen

Alle laderobotene fra Easee er tilkoblet internett gjennom integrert 4G. Dermed behøver dere ikke å tenke på wifi og internett i garasjeanlegget, så lenge det er 4G-dekning der. Ladboksene har også en proprietær teknologi som medfører at systemet opprettholder alle funksjoner, selv når internett er nede.

Laderobotene oppdateres automatisk med nye funksjoner fortløpende, sånn at programvaren alltid er up to date. På den måten kan du alltid være sikker på at du har et trygt og fremtidssikkert produkt. Skulle det oppstå problemer vil vi automatisk få beskjed, sånn at feilen kan rettes, samt at vi kan gjøre proaktivt vedlikehold.

Gjennom appen får du også full oversikt over strømforbruk og ladestatus. I webportalen kan dere hente ut detaljerte rapporter når det er behov for det. Flowe kan skreddersy den mest optimale løsning for ditt bygg, bare fortell oss hvordan dere vil ha det satt opp.

Easee Plug&Play


Skal dere installere elbilladere i et borettslag eller sameie? Det er fortsatt en del som ikke kjører elbil og ikke har behov for elbillading akkurat nå. For dem kan det være kjedelig å betale for noe de ikke har bruk for enda.

Easee har valgt å løse denne problemstillingen med en smart bakplate til sine ladere. Med Plug&Play funskjonen kan alle klargjøre sin parkeringsplass for lading til en rimelig kostnad. Når behovet melder seg, kan man kjøpe selve ladeboksen i nettbutikken vår. Den kan man fint montere selv uten hjelp fra elektriker. Hele jobben er gjort på 30 sekunder.

Slik fungerer Easee Plug&Play:


Plug & Play - Kort forklart

Flere grunner til å velge Easee Charge systemlading:

Easee Charge fra Flowe


Vi leverer markedets smarteste ladesystem, Easee Charge. Vi er en landsdekkende totalleverandør og skreddersyr ladeløsninger for deg. Hos oss får du et ladeanlegg til markedets beste priser.

Bestill en uforpliktende befaring i dag.