Flowe_lowres_1_200129_070037.jpg

07. oktober

Anne Sophie Bringsverd

Flowe gjør det enkelt å installere elbillader

Å installere hjemmelader skal være både trygt, rimelig og enkelt. Flowe hjelper deg med installering av elbillader fra A til Å. Vi har installert over 5000 el-billadere i både privatboliger, borettslag, sameier og offentlige plasser.

Her finner du alt du trenger å vite om installering av lader til elbil.

Installasjon av elbillader i borettslag og sameier - befaring

Før installasjon av elbillader i borettslag og sameier gjennomfører vi en kostnadsfri befaring. Det er for å finne løsningen som passer deres best for deres sameie.

Etter at du har fylt ut skjemaet for befaring, tar vi kontakt og finner et tidspunkt som passer for deg. Befaringen er helt uforpliktende.

Under befaringen ser vi på hvor mye strøm dere har tilgang på og hvor mange ladepunkter som trengs. Sammen finner vi ut den beste løsningen for dere. Under befaringen svarer vi også på alle spørsmål du har rundt systemlading.

Etter befaringen får du en anbefalt løsning og et pristilbud fra oss. Vi leverer systemladere fra Easee, en trygg og rettferdig måte å lade på for sameier, næringsbygg og større p-anlegg.

Installasjon av elbillader - mange muligheter

Ladeboksene fra Easee er enklere å installere. Med Easee Charge systemlanding kan du ha opp til 101 ladebokser per kurs. Ladesystemet tilpasser seg automatisk alle typer strømnett og ladbare kjøretøy.

Om man trenger flere eller færre ladeplasser kan det enkelt tilpasses underveis basert på Easees unike bakplatekonsept. Beboere som ikke har behov for elbillading i dag kan klargjøre sine plasser. Når behovet oppstår kan du bestille en ladeboks på våre hjemmesider. Monteringen gjør du enkelt selv på bare 15 sekunder.

Flowe Easee2019 AVIA TRYKK HIGHRES 26 of 68

Installasjon av hjemmelader - fire steg:

  1. Legg opp infrastruktur for lading: Easee Charge støtter opp til 101 enheter per sikringskurs.
  2. Monter bakplate: Du bestemmer selv hvorvidt du vil ha dette på noen eller alle p-plasser. Bakplatene kobles til strøm og programmeres slik at de er helt klargjorte.
  3. Plugg i elektronikk: Chargeberrien er selve elektronikken i ladeboksen som festes på bakplaten.
  4. Utvid systemet: Du kan kjøpe og legge til nye enheter etter behov. Med ferdig programmerte bakplater er dette noe du enkelt kan gjøre selv.

Ved hjelp av vår app og webportal får du full oversikt over ladesystemet. Vi tar oss av support, service og fakturering.

Installasjon av elbillader i privatbolig

Våkn opp, drikk morgenkaffen og sett deg inn i en fulladet bil. Å lade hjemme er det mest praktiske for de fleste. En hjemmelader er den mest effektive måten å lade bilen på, og også den tryggeste.

Easee Home er utviklet i Norge og laget for norske forhold. Hjemmeladeren er intelligent, kraftfull og sikker. Designet er smart og du kan velge fargen som passer best til din bolig.

Når du skal installere elbillader hjemme hos deg kan du enkelt bestille laderen på vår hjemmeside. Laderen må installeres av en sertifisert el-installatør. Han kan hjelpe deg med hvor laderen bør plasseres og hva du trenger av strøm.

Flowe - leverandør av elbillader

Vi leverer markedets smarteste ladesystem, utviklet, designet og produsert i Norge for norske forhold. Vi stiller på befaring og utarbeider en skreddersydd leveranse basert på dine ønsker og behov.

  1. Vi er en landsdekkende totalleverandør
  2. Bestill en uforpliktende befaring og motta profesjonell rådgivning
  3. Flowe tilbyr ladeanlegg markedets beste priser
  4. Du får full oversikt over ladesystemet i vår app og webportal
  5. Ingen administrasjon for styret, vi står for all support, service og fakturering
Flowe Easee2019 AVIA TRYKK HIGHRES 43 of 68