FLOWE FOTO LOWRES 45 of 50 FLOWE FOTO LOWRES 45 of 50

Derfor bør bedrifter investere i ladestasjoner

Bedrifter, kunder og ansatte har behov for å kunne lade elbilen daglig. Vi har ramset opp fordelene bedrifter får når de installerer ladestasjoner.

29. april

Embla Bjoner

Lesetid
FLOWE FOTO LOWRES 37 of 50

Hvorfor installere lader på arbeidsplassen?

Gi de ansatte en avslappet holdning til å gå over til et nullslippskjøretøy. Flere nye elbilførere har høye skuldre og rekkeviddeangst når de går over fra en fossil bil til en elektrisk.

Hold ansatte fornøyde

Hold dine ansatte fornøyd og vis ditt engasjement ved å tilby dem muligheten for å lade på arbeidsplassen. Møt deres behov og bidra med en grønnere arbeidsplass

Trekk til deg flere kunder

Det er ingen hemmelighet at elbilbilister opplever mangel på tilgjengelige ladestasjoner. Hvis din bedrift tilbyr lading kan den trekke til seg både kunder og interessenter ved å synliggjøre din lokasjon på ulike offentlige ladekart.

Elbillading for din virksomhet

Kommersiell lading

Hos Flowe Charging får dere anlegg, administrasjon og betalingsløsning fra samme leverandør. Slik har dere ett kontaktpunkt for all support og eventuell fremtidig skalering. Kunden står fritt til å velge strømleverandør til sitt anlegg. Flowe tar ingen påslag og har ingen skjulte kostnader. Våre ansatte hjelper dere med alle deres henvendelser. Små som store.

FLOWE FOTO LOWRES 35 of 50

Skill mellom ansatt, gjest og kunde

Du velger selv om alle laderne skal være tilgjengelig for alle, eller om ladeboksen skal låses og kun gi tilgang til registrerte brukere.

Du bestemmer prisen

Ved bruk av vår betalingsløsning kan du endre priser på ulike segmentgrupper. Skal de ansatte lade gratis i arbeidstiden, men betale etter et gitt tidspunkt? Skal gjester få lade gratis eller betale for seg. Dette er helt opp til bedriften.

elbillading for nybygg

Utnytt tilgjengelig strøm

Med dynamisk lastbalansering i våre ladebokser utnyttes byggets strømkapasitet på best mulig måte. Ladeboksene måler det totale effektforbruket i bygget og fordeler all ledig strømkapasitet til ladeanlegget. Slik får alle biler som er tilkoblet en ladeboks mest mulig strøm, og lader raskest mulig. Ladeboksen passer alle typer ladbare kjøretøy.

Mange større bedrifter betaler økte effekttariffer ved høyt forbruk. Når nytt rammeverk for nettleie trer i kraft i 2022 vil dette begynne å gjelde alle. Flowe Charging sin løsning for strømstyring gjør at kunder selv kan sette sin egen effektgrense og dermed unngå enda høyere topper i forbruket.

Konkurransefortrinn

Konkurransefortrinn

Om ikke mange år vil alle bedrifter med parkering måtte installere elbilladere for å holde seg relevante, oppfylle kundens behov og nå virksomhetens bærekraftsmål. Tilegn deg et konkurransefortrinn og gjør virksomheten ladevennlig allerede nå.

Sertifisering

Sertifisering

Miljøfyrtårn-sertifisering viser at virksomheten jobber for å redusere utslipp. Dette merket dokumenterer deres miljøinnsats og viser at man tar samfunnsansvar. Et av Miljøfyrtårns krav er at bedriften setter seg noen mål for transport og iverksetter grønne tiltak for å nå målene. Målene skal følge retningslinjene til Miljødirektoratet vedrørende innkjøp av kjøretøy. Nullutslippskjøretøy bør prioriteres om bedriften har denne muligheten.


Flowe Charging

Bedriftsabonnement og support

Flowe tilbyr bedriftsabonnement og support 24/7. Nærmest alle feil kan løses i portalen vår. Om uhellet likevel skulle oppstå kommer vår elektriker og ordner problemet.

Skal vi ta en titt på ditt prosjekt?