Bedrift

Elbillading for din bedrift

Flowe Easee2019 AVIA WEB 26 of 68
Flowe Easee2019 AVIA WEB 51 of 68

Ladeløsning for din næring eller ditt boligselskap?

Da ønsker vi å hjelpe deg! Les mer om vår fleksible ladeløsning nedenfor eller bestill en kostnadsfri befaring.

Bestill befaring

Vår fleksible ladeløsning

Se film

Tjenesten

Flowe bistår deg hele veien! Fra rådgivning til installasjon av infrastruktur, og til daglig drift og support til sluttbrukeren i etterkant. Vi sikrer smarte, fremtidsrettede og skalerbare løsninger for ditt ladeanlegg.

Bedriftsabonnement

Med Flowes bedriftsabonnement har beboere/kunder/gjester døgnåpen kundeservice. Kutt tid og kostnader ved å ikke drifte anlegget selv.

Betalingsløsning

Ønsker du å tilby lading til kunder, gjester og ansatte, men ikke sitte igjen med regningen? Flowe tilbyr en fleksibel betalingsløsning hvor kunden betaler med en gang, slik at du slipper å holde styr på hvem som skal betale hva. Alt styres enkelt i appen.

Fleksibel ladeløsning

Om du trenger ladeanlegg til næringsbygg, bedrifter, hoteller eller kjøpesentre hjelper vi deg å vurdere hvordan din bedrift og tilhørende parkeringsplasser best kan løse behovet for lading. Både i dag og i fremtiden.

Bestill befaring
Flowe Easee2019 AVIA WEB 27 of 68

Enklere ladeløsning for hoteller

Mange gjester forventer nå at hoteller skal tilby elbillading. Etter en lang reise er det for mange avgjørende at hotellet de skal bo på tilbyr lading. Mange av dagens ladeløsninger gjør det umulig for hotell å holde kontroll på hvem som har ladet for hva.

Med ladeanlegg administrert av Flowe får hotellgjestene en enklere løsning, uten at hotellet må dekke lading på egen strømregning. Ønsker dere at hotellet skal dekke den økende etterspørselen etter lading? Flowe gjør dette mulig.

Flowe Easee2019 AVIA WEB 4 of 68

Start planleggingen tidlig

For å skape et mest mulig kostnadsbesparende og effektivt bygg ladeklart, anbefaler vi å starte planleggingen og kartleggingen tidlig i prosessen.

Det er anbefalt å legge til rette for elbillading tidlig i utbyggingsprosessen, ettersom kablene kan legges opp smartere. Dette er både kostnadsbesparende og tidsbesparende. I tillegg er det essensielt å planlegge for senere skalering. Vi vet at behovet for lading vil øke og det er derfor lurt å tilrettelegge for dette.

En felles infrastruktur for hele ladeanlegget vil gi flere fordeler. Det blir billigere per parkeringsplass, skalerbart, mulighet for ulike betalingsløsninger samt forbruksrapporter som gir deg oversikt.

Flowe skreddersyr tilbud og løsning til ditt behov. Vi er fleksible, og vårt fokus er fornøyde kunder og sluttbrukere.

Be om tilbud

For deg som vil ha det enkelt

Flowe hjelper deg gjennom hele prosessen med planlegging, utbygging og drifting av anlegget, etter ditt behov. Vi i Flowe ønsker å gjøre elbillading så enkelt som mulig.

Kontakt oss

Du kan alltid kontakte oss på tlf eller mail. Ønsker du å bestille befaring kan du benytte deg av kontaktskjemaet nedenfor.

BESTILL BEFARING

Bestill en kostnadsfri befaring eller be om tilbud